Zorgverzekering vergelijken – >> Zorgvergelijker gebruiken

Met onderstaande zorgvergelijker, in samenwerking met Komparu, wordt de zorgverzekering vergelijken je makkelijk gemaakt. Het is een must om een dergelijke tool te gebruiken wil je een goede vergelijking kunnen maken.

Wil je vergelijken met je huidige aanbieder, dan kun je deze eerst selecteren. Vervolgens kun je een aantal keuzes maken om de inhoud van je zorgpolis door te geven.

De goedkoopste zorgverzekering zoeken

Tot en met begin november wordt deze vergelijker aangeboden voor het seizoen 2020. De zorgverzekering vergelijken 2021 is beschikbaar vanaf 12 november a.s. Alle zorgverzekeraars hebben deze datum de premie 2021 bekend gemaakt en de inhoud van alle aanvullende pakketen openbaar.

Natuurlijk gaan we vanaf dat moment tot en met 31 december massaal op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering. Hoe goedkoop je deze wilt, daar heb je zelf zeker invloed op:

  • Beperkte vrije artsenkeuze bespaart je al snel 10 euro per maand
  • Vrijwillig eigen risico vastleggen bespaart je al snel 10 euro per maand

Er is dan ook genoeg te kiezen, totaal zijn er namelijk 42 zorgverzekeraars. Bijna allemaal bieden ze verschillende pakketten (vrije artsenkeuze). Aanvullende verzekeringen zijn er ook heel veel, hiervoor is er niet echt een goede mogelijkheid om te vergelijken. Goedkope Zorgverzekering 2021 .nl heeft wel speciale pagina’s ingericht met de beste zorgpremies per aanvullend pakket. Denk heirbij aan de tandarts, orthodontie, fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen.

Zorgvergelijker, de onderneming welke zich bezig houdt met zorg vergelijken. Naast informatie over ziektebeelden en behandelaars kan je hier ook verzekeringen vergelijken. De zorgverzekering vergelijken, doe je  daar ook, net zoals in de zorgvergelijker hieronder op de pagina. Het is een must om een dergelijke tool te gebruiken wil je een goede vergelijking kunnen maken.